KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Archiwum Wydarzenia 2018/2019

Koncert muzyczny-flet

Koncert muzyczny – „Witaj wiosno! Ptasie trele dźwiękami malowane”; instrument – flet...

Bal karnawałowy

Bal karnawałowy dla przedszkolaków to dzień niezwykły, często wyczekiwany przez wiele tygodni. Jest atrakcją bardzo lubianą przez dzieci, dostarczającą im wielu przeżyć i radości. Tak też było w dniu 27.02.2019 r. w naszym przedszkolu, gdzie odbył się wielki Bal Karnawałowy. Tego dnia już od rana w przedszkolu p...

Koncert muzyczny-akordeon

Koncert muzyczny- "Tajemnice Bazyliszka", instrument- akordeon...

Walentynki

17.02.2019
Walentynki

Walentynki

17.02.2019

„Mam serduszko, wielkie serce, spójrz jakie czerwone.Kogo kocham, kogo lubię, rzucę w jego stronę.Ciebie kocham, Ciebie lubię, Ciebie pocałuję.A czerwone dziś serduszko, wszystkim podaruję" 14 lutego 2019 roku był dla dzieci z naszego przedszkola prawdziwym, czerwonym dniem miłości i przyjaźni. Tego...

Koncert muzyczny- puzon

Koncert muzyczny – „Karnawałowe zabawy na śniegu”, instrument –puzon...

Mikołaj

27.12.2018
Mikołaj

Mikołaj

27.12.2018

Nasze przedszkole odwiedził bardzo miły i długo oczekiwany gość. Miał czerwony strój, długą, białą brodę, dźwigał na plecach bardzo ciężki worek, a w nim prezenty. To nie mógł być nikt inny tylko MIKOŁAJ- niezwykle wesoły, rozmowny i chętny do wspólnej zabawy i tańca. Pomimo braku białego puchu, ja...

Koncert muzyczny-obój

Koncert muzyczny - Piotr Czajkowski - „Dziadek do orzechów ” – instrument: obój...

Konkurs plastyczno-literacki

Braliśmy udział w III edycji Konkursu plastyczno-literackiego, ogłoszonego z okazji Światowego Dnia Pluszowego Misia pod hasłem "Miś Uszatek i ja"...

Pies

26.11.2018
Pies

Pies

26.11.2018

Mój przyjaciel pies- zabawy i animacje z owczarkiem francuskim Lirą:)...

Światowy Dzień Pluszowego Misia

W naszym przedszkolu królował dziś pluszowy miś. Przedszkolaki w wyjątkowo uroczysty sposób świętowały Dzień Pluszowego Misia, bo "czy to jutro, czy to dziś, wszystkim jest potrzebny Miś".W przedszkolu jak co roku święto pluszowego misia jest obchodzone bardzo szczególnie.Tego dnia każde dziecko pr...