KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Archiwum- Oddział II "Misie" 2018/2019

Klub Czytających Rodziców- mama Zuzi

Mama Zuzi, pani Karolina, ponownie nas odwiedziła i czytała nam fragmenty "Opowieści z Narnii- Lew, Czarownica i stara szafa"...

Polonia Warszawa

Zajęcia sportowe z trenerem Polonii Warszawa...

Klub Czytających Rodziców- mama Zuzi

Mama Zuzi, ponownie nas odwiedziła i "przeczytała" i opowiedziała nam o "Wielkim gotowaniu na ulicy Czereśniowej" Bardzo dziękujemy!...

Kącik przyrody

Czekamy na wiosnę... nasz kącik pięknie zakwitł i jak cudownie pachnie......

Uczymy się

10.03.2019
Uczymy się

Uczymy się

10.03.2019

Uwielbiamy nasze zajęcia z języka angielskiego:)...

Języczek Pętliczek

Warsztaty logopedyczne- JĘZYCZEK PĘTLICZEK...

"Każda gałązeczka to świąteczna bajeczka"- konkurs

Lila i Basia stworzyły piękne ozdoby choinkowe na konkurs:) (Pani Mariolka troszkę pomagała:)...

Klub Czytających Rodziców-mama Zuzi

Pani Karolina, Zuzi mama, ponownie nas odwiedziła i przeczytała piękne japońskie opowieści. Poza tym pokazała nam jakie piękne rzeczy można stworzyć z papieru. Wszyscy otrzymaliśmy papierowe żabki złożone japońską sztuką origami. Pani Karolino bardzo dziękujemy i zapraszamy!...

Jasełka

10.01.2019
Jasełka

Jasełka

10.01.2019

W pewne, grudniowe popołudnie "Misie" przygotowały Jasełka Bożonarodzeniowe. Przedstawienie było wyjątkowe. Dzieci z dużym zaangażowaniem odgrywały swoje role i przeżywały magię Świąt Bożego Narodzenia....

Śnieg

10.01.2019
Śnieg

Śnieg

10.01.2019

Sanki, aniołki na śniegu....my to uwielbiamy......