KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Archiwum Wydarzenia 2018/2019

Dzień Dziecka

03.06.2019
Dzień Dziecka

Dzień Dziecka

03.06.2019

Bal z animatorem z okazji Dnia Dziecka:)...

Przedszkole strzela gole

Podsumowanie akcji "PRZEDSZKOLE STRZELA GOLE" na Varsovii...

Koncert muzyczny

Koncert muzyczny – „ Żagle na maszt! Hej żeglujże żeglarzu ”, instrument- gitara...

Wiosna w naszym ogrodzie

'Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty...."...

Języczek Pętliczek

W naszym przedszkolu odbył się konkurs logopedyczno-plastyczny "Języczek-Pętliczek". Celem konkursu było utrwalanie prawidłowej artykulacji, rozwijanie słownictwa oraz twórczych zdolności dziecka. W konkursie udział wzięło 25 przedszkolaków. Wszystkie wiersze i ilustracje były piękne, dlatego wszyscy, kt&...

Teatrzyk

25.04.2019
Teatrzyk

Teatrzyk

25.04.2019

Teatrzyk w wykonaniu aktorów „Zielona Karuzela”...

Koncert muzyczny- klarnet

Koncert muzyczny - „Wielkanocny koszyczek pełen radosnych nutek” , instrument – klarnet ...

Witaj wiosno!

24.03.2019
Witaj wiosno!

Witaj wiosno!

24.03.2019

21 marca 2019 r., w pierwszy dzień kalendarzowej wiosny, było kolorowo i wesoło w naszym przedszkolu. Natomiast w piątek, 22 marca, już od samego rana dzieci przygotowywały się do wyjątkowego powitania wiosny. Aby podkreślić charakter tego dnia, Przedszkolaki przyszły ubrane na zielono. Dzieci z radością brały udział w...

Turniej Tańca

11.03.2019
Turniej Tańca

Turniej Tańca

11.03.2019

Warszawski Turniej Tańca Tańczące Brzdące "Dla Niepodległej"...