KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Oddział II "Misie"

Nauczyciele: Anna Miller, Ewa Ogrodowska

 
„ My jesteśmy Misie ” – dzielne przedszkolaki.
W naszej przedszkolnej gromadce czujemy się wspaniale.
Jesteśmy bardzo wesołymi i pomysłowymi „Misiami”. Lubimy wesołe zabawy w sali i na placu przedszkolnym.
W naszej grupie uczymy się zgodnie bawić, dbać o nasze zabawki, ładnie zjadać posiłki, dbać o czystość i porządek.
W sali, mamy wiele kącików do zabawy i bawimy się w nich wszyscy jak przyjaciele.
Chętnie wykonujemy różnego rodzaju prace plastyczne, śpiewamy, tańczymy i recytujemy wierszyki.
Podczas zajęć staramy się skupić uwagę , aby poznać wiele ciekawych rzeczy. Bierzemy udział we wszystkich uroczystościach przedszkolnych.
Nie zapominamy też o czynnościach samoobsługowych. Codziennie uczymy się jak być samodzielnym i zaradnym oraz jak być dobrym kolegą i przedszkolakiem. Po intensywnej pracy i wielu wrażeniach związanych z odkrywaniem otaczającego świata, odpoczywamy słuchając kołysanek lub bajek. Mamy nadzieję, że ten kolejny przedszkolny rok będzie obfitował we wspaniałe chwile spędzone razem. Przyniesie wiele satysfakcji i radości z poznawania otaczającego nas świata.

 

Harmonogram zajęć dodatkowych:

poniedziałek:

  • GIMNASTYKA KOREKCYJNA- godz. 15:30-16:00

wtorek:

  • GIMNASTYKA KOREKCYJNA- godz. 15:30-16:00