KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Oddział I "Słoneczka"

Drogie Dzieci,dziś przesyłamy Wam kolejne przepisy na smakowite przysmaki:)CZERWONE SMOOTHIE Z BURAKASkładniki:1 upieczony burak2 marchewki ugotowane lub surowe1 jabłkosok z 1 pomarańczywodaszczypta cynamonuWykonanie:Wszystkie owoce dokładnie umyj.Z jabłek wykrój gniazda nasienne i pokrój na mniej...

Kochane Słoneczka, dziś Witamy kwiecieńZadania:Opowiadanie o kwietniu- wypowiedź dzieckaZagadki wiosenne- zgaduj zgadulaKolorowanka- wyklejanka bazie- pokolorować gałązki- na bazie nakleić watę- domalować tło np. farbkamiZabawa w prima- aprilis (wg własnego pomysłu)kwiecień_1, kwiecień_2, bazie_kolorowanka, ...

Temat: Myjemy ręce.1.Wysłuchanie opowiadania M. Kownackiej ,,Kukuryku na ręczniku”- wypowiedź dziecka na temat opowiadaniaMalowanie lub kolorowanie kogucika.Powieszenie kogucika na drzwiach od łazienki.W łazience - ,,zabawa z mydełkiem” – utrwalenie zasad poprawnego mycia rąk.Rysunek kredkami ,...

Drogie "Słoneczka", dziś "Wiosenny teatrzyk":)   1. Proszę przygotować większe pudełko z którego można zrobić                                ...

Koronawirus

27.03.2020

Koronawirus

27.03.2020

https://www.wydawnictwoolesiejuk.pl/fileadmin/user_upload/pdf/Koronawirus.pdf...

Zabawy wiosenne z rodzicamiZabawa z kołami – zabawa plastyczna- powycinać dziecku duże małe średnie koła, dziecko nakleja je na kartkę , lub może koła narysować, odwzorować, kredkami dorysowuje resztę wg własnego pomysłu, wypowiada się na temat swojej pracy.,,Najpierw kółko narysuję, potem z niego wycz...

Drogie "Słoneczka" poniżej wierszyk i kolorowanka dla Was:)wierszyk Marzectulipan...

Drodzy Rodzice,W tym wyjątkowym czasie, gdy nie możemy się spotkać, chcielibyśmy wesprzeć Was naszą wiedzą i doświadczeniem związanym z dobrym jedzeniem!Niezależnie czy obecna sytuacja jest dla Was bardzo dokuczliwa czy delektujecie się wspólnym czasem, podsyłamy inspiracje, które pomogą w przygotowaniu...

Dzieci, dziś przesyłam Wam zagadki, piosenkę i propozycję pracy plastycznej. Poproście o pomoc Rodziców! Miłej zabawy!PrzebiśniegiZagadkiWiosenna piosenka...

Internetowe pasmo edukacyjne „Domowe Przedszkole” będzie dostępne od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00-13:00 na stronie vod.tvp.pl, w zakładce eSzkoła....