KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Oddział II "Misie"

Wszystkim Dzieciom i ich Rodzicom życzymy wspaniałych, wesołych i bezpiecznych wakacji. Niech ten letni czas będzie pełen niezapomnianych wrażeń, bajkowych przygód i samych słonecznych dni w towarzystwie przyjaciół :) Panie Ewa i Dorota ...

PONIEDZIAŁEK_1, PONIEDZIAŁEK_2, PONIEDZIAŁEK_3, PONIEDZIAŁEK_4, PONIEDZIAŁEK_5WTOREK_1, WTOREK_2, WTOREK_3, WTOREK_4, WTOREK_5ŚRODA_1, ŚRODA_2, ŚRODA_3, ŚRODA_4, ŚRODA_5CZWARTEKPIĄTEK...

PONIEDZIAŁEK WTOREKŚRODACZWARTEKPIĄTEK...

PONIEDZIAŁEKWTOREKŚRODAPIĄTEK...

PONIEDZIAŁEK: karta1, karta2, karta3, karta4, karta5WTOREK: karta1, karta2, karta3, karta4, karta5ŚRODA: karta1, karta2, karta3, karta4, karta5CZWARTEK: karta1, karta2, karta3, karta4PIĄTEK...

PONIEDZIAŁEK: karta 1, karta 2, karta 3, karta 4, karta 5WTOREKŚRODACZWARTEKPIĄTEK...

Witamy:)Dziś zaśpiewajcie wspólnie z Rodzicami piosenkę pt.: „Idziemy do ZOO”. Poniżej link i tekst.https://www.youtube.com/watch?v=rXz-hKkUvoMTekstIdziemy do zoo, zoo, zoo Idziemy do zoo, zoo, zoo Idziemy do zoo Zoo, zoo, zoo Idziemy do zoo, zoo, zoo Idziemy do zoo, zoo, zoo Idziemy do zoo Zoo, ...

Dzień dobry:)Ogrody zoologiczne to miejsca urządzone z myślą o zwierzętach. Mogą one w nim żyć jak w środowisku naturalnym. Poniżej zagadki, które pomogą Wam poznać niektórych mieszkańców ZOO.Kot ogromny, pręgowany. Bywa w cyrku – tresowany. (tygrys)Dumny, wspaniały, kroczy swoją drogą. Ws...

Witajcie ;)1. Posłuchajcie wierszyka:W chlewiku mieszka świnka, co ryjkiem trąca drzwi Ja mówię jej dzień dobry, a ona kwi, kwi, kwiNa podwórku szczeniak mały, podnosi wielki gwałt ja mówię mu dzień dobry, a on hau, hau, hauNa łące stoi krówka, śniadanie właśnie je tu ja mówię jej...