KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Oddział III "Tygryski"

Warsztaty

22.01.2020
Warsztaty

Warsztaty

22.01.2020

Warsztaty matematyczne...

Świątecznie..

U nas już świątecznie.....

Fluoryzacja

21.11.2019
Fluoryzacja

Fluoryzacja

21.11.2019

...

Mistrzowie Gotowania- kopytka dyniowe

Dziś robiliśmy pyszne, delikatne i aromatyczne kopytka dyniowe. ...

Laboratorium Fotograficzne

W dniu dzisiejszym byliśmy z wizytą w Pracowni Fotografii. Pani Agnieszka, bardzo ciekawie opowiadała nam o pracy fotografa, o zdjęciach, aparatach i sesjach fotograficznych. Bardzo dziękujemy:)...

Dzień Duszka Dyniuszka

Zabawa na 102!...

Warsztaty kulinarne- "Mistrzowie gotowania"

Dziś przygotowywaliśmy pyszne i zdrowe kiszonki:)...