KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Praca z dzieckiem_02 04 2020

Witam serdecznie wszystkie dzieci!
Wiem, że uwielbiacie znajdować ukryte przedmioty i rozwiązywać zagadki-zwłaszcza, gdy na końcu jest nagroda. Napiszcie wskazówki na kartkach papieru, możecie zaszyfrować je w formie rebusów sylabowo-obrazkowych lub w inny sposób (tak, jak robiliśmy to na zajęciach w przedszkolu). Umieśćcie pierwszą wskazówkę w łatwo dostępnym miejscu. Następnie zostawcie tyle wskazówek, ile chcecie w całym domu,  tworząc szlak do ostatniego punktu (ukrytego przedmiotu). Poproście dorosłego lub rodzeństwo, aby poszukali ukrytej rzeczy.
Zwracam się do Wiktorii, Lenki, Bo, Blanki i Oli A., żeby narysowały swoją ulubioną zabawę w czasie domowej kwarantanny. Mam również prośbę do Szymka Tulwina, aby zbudował z ogromnych, domowych zasobów swoich klocków szpital z lądowiskiem dla helikopterów. Budynek szpitala ma mieć w każdej ścianie co najmniej pięć czerwonych lub niebieskich klocków.
Proszę również o zrobienie zdjęcia.
Drodzy rodzice!!!
Codzienna dawka ćwiczeń z dziećmi poprawi Wam samopoczucie a dzieciom rozładuje energię.
Poproście, aby wykorzystały ćwiczenia, które wykonują na zajęciach ze mną.
Gry planszowe to wspaniała nauka i zabawa dla całej rodziny (współzawodnictwo, stosowanie reguł, sztuka przegrywania, logiczne myślenie). To wszystko co jest najbardziej potrzebne Waszym dzieciom. One uwielbiają grać w takie gry!!!
Mam prośbę, aby zbierali Państwo razem z dziećmi plastikowe butelki po wodzie(10 sztuk)
Miłego dnia!
PANI ASIA